شربت سکنجبین
به صفحه آموزش آشپزی ایرانی ما با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید
تمام فوت و فن یه شربت سکنجبین خونگی اینجاس
مواد لازم:
- یک کیلو شکر
- نیم لیتر آب
- یک دسته نعناع تازه
- یک چهارم پیمانه سرکه انگور یا سیب
طرز تهیه:
- شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید
- یک دسته نعناع تازه و شسته شده رو که دورشون نخ پیچ کردید داخل قابلمه بذارید
- اصلا هم نزنید
- روی حرارت متوسط بذارید
- وقتی شروع به جوشیدن کرد، سرکه بریزید
- اطراف قابلمه رو با فرچه آغشته به سرکه بکشید تا شربت شکرک نزنه
- مقداری از شربت رو داخل طرف بریزید و داخل یخچال بذارید، اگه غلیظ بود حرارت رو خاموش کنید و نعنا رو از داخلش بردارید
- اجازه بدید خنک بشه و داخل بطری در دار بریزید
- میتونید با کاهو سرو کنید یا شربت خیار سکنجبین درست کنید
- لیوان دسته دار فرانسوی رو بعنوان پیمانه مدنظر قرار بدین
- اگر نداشتید یک لیوان رو برای تمام مواد بعنوان پیمانه استفاده کنید
- اگر شربتتون کف کرد حتما کف روشو بگیرید
نوش جان
دیدگاهتان را بنویسید