طرز تهیه دسر قهوه و بیسکوییت
به کانال آموزش آشپزی ایرانی ما با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید
هر روز درست میکنی
مواد لازم جهت تهیه دسر قهوه و بیسکوییت:
- ۱ لیتر شیر
- نصف لیوان شکر (این دسر بسیار کم شیرین هست اگر دوست داشتین میزان شکر رو تا ۱ لیوان اضافه کنید)
- ۱ ق غ پودر نسکافه فوری
- جایگزین نسکافه می تونید ۲ ق غ پودر کاکائو استفاده کنید
- ۲ ق غ پودر نشاسته ذرت
- ۲ ق غ آرد سفید
- ۱ ق غ پودر ژلاتین
- در صورت حذف پودر ژلاتین ۲ ق غ پودر نشاسته دیگر به مواد اضافه کنید
- ۲ بسته بیسکوییت پتی پور برای یک ظرف پیرکس ۱۵ در ۲۵ کافیه
حداقل ۳ ساعت داخل یخچال بزارید
برای تزیین من از شکلات رنده شده استفاده کردم
دیدگاهتان را بنویسید