با فایلمی – شربت سکنجبین

شربت سکنجبین

به صفحه آموزش آشپزی ایرانی ما با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید

تمام فوت و فن یه شربت سکنجبین خونگی اینجاس

مواد لازم:

  • یک کیلو شکر
  • نیم لیتر آب
  • یک دسته نعناع تازه
  • یک چهارم پیمانه سرکه انگور یا سیب

طرز تهیه:

  • شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید
  • یک دسته نعناع تازه و شسته شده رو که دورشون نخ پیچ کردید داخل قابلمه بذارید
  • اصلا هم نزنید
  • روی حرارت متوسط بذارید
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد، سرکه بریزید
  • اطراف قابلمه رو با فرچه آغشته به سرکه بکشید تا شربت شکرک نزنه
  • مقداری از شربت رو داخل طرف بریزید و داخل یخچال بذارید، اگه غلیظ بود حرارت رو خاموش کنید و نعنا رو از داخلش بردارید
  • اجازه بدید خنک بشه و داخل بطری در دار بریزید
  • میتونید با کاهو سرو کنید یا شربت خیار سکنجبین درست کنید
  • لیوان دسته دار فرانسوی رو بعنوان پیمانه مدنظر قرار بدین
  • اگر نداشتید یک لیوان رو برای تمام مواد بعنوان پیمانه استفاده کنید
  • اگر شربتتون کف کرد حتما کف روشو بگیرید

نوش جان

 

 


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *