به کانال آموزش آشپزی ایرانی ما با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید
این راز هرکسی نمیدونه
نیم ساعت آخر پخت قرمه سبزی، یک قاشق غذاخوری ازین پودر داخل خورشت بریزین، بدون تغییر طعم، لعاب دار و جا افتاده میشه
استفاده از جودوسرپرک ویتامینهای گروه B را به بدن میرسونه و باعث کاهش اسید اوریک میشه.
این غله به دلیل جذب آب زیاد باعث سیری معده میشه و اشتها رو تنظیم میکنه
فیبر موجود در جودوسر نه تنها از قلب شما محافظت میکنه بلکه سیستم دفاعی بدن رو تقویت میکنه
ویتامین E ، کلاژن ، آهن و الیستاسین موجود در جودوسر مانع پیری و چین و چروک پوست میشه
به غیر از انواع خورشت ها میتونید داخل کتلت ها و کوکو ها و حتی هر نوع آش یا سوپ هم استفاده کنید و خیالتون راحت باشه که طعم غذاتون حفظ میشه
دیدگاهتان را بنویسید