دلمه برگ مو خوشمزه
به کانال آموزش آشپزی ایرانی ما با آموزش انواع غذا های ساده و فوری و خوشمزه و انواع شیرینی و کیک و دسر خوش اومدید
دلمه پرطرفدار رو با تمام فوت و فنش یاد بگیر
مواد لازم
- برگ مو ۷۰۰ کیلو
- گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم
- برنج ۲ پیمانه نیم پز شده
- لپه ۱پیمانه (یا ۲/۳ پ پخته شده)
- سبزی دلمه ۱پیمانه
- پیاز ۱عدد بزرگ
- ادویه نمک فلفل زردچوبه ۱ ق چ
- دارچین و پودر زیره و فلفل قرمز از هرکدام نصف ق چ
- سرکه ۱/۳پیمانه
- شیره انگور نصف پ
- ۳ ق غ کره
طرز تهیه
- برگ مو هارو یک دقیقه در حدی که رنگشون تغییر کنه و نرم شن داخل آب جوش بزارید و بیرون بیارید
- پیاز رو تفت بدید و وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده رو هم اضافه و تفت بدید
- ادویه ها، سبزی دلمه، لپه پخته شده
- برنجی که با زردچوبه نیم پز و آبکش شده همرو باهم مخلوط کنید.
- برگ های خام بزارید که دلمه هاتون ته دیگ نشه، بعد دلمه هارو بچینید نذارید فاصله بینشون باشه که دلمه ها باز نشه.
- میتونید میزان شیره رو بیشتر کنید که شیرین تر بشه.
- وقتی کره ذوب شد بهتره دوباره بشقاب روی دلمه ها بزارید ولی اگر خیلی دلمه هارو موقع چیدن بهم بچسبونید دیگه دلمه ها باز نمیشه
سبزی دلمه: جعفری/مرزه/تره/شوید/نعنا/ترخون نسبت جعفری باید بیشتر از مابقی مواد باشه. (من کمی برا عطر بیشتر گشنیز هم با جعفری مخلوط میکنم ولی سلیقه ای هست)
نوش جان
دیدگاهتان را بنویسید